Behandeling van acne met Arganolie

Arganolie Behandelingen

Als je onder de miljoenen mensen bent die de ene acne kuur na de andere heeft geprobeerd in de hoop een perfecte remedie te vinden om acne te genezen, dan ben je misschien ook arganolie tegengekomen. Arganolie, of beter bekend als argon is een soort olie die afkomstig is van de Argania Spinosa boom die inheems grooit in Marokko. Er zijn eigenlijk twee soorten van arganolie, en deze zijn ingedeeld naar het gebruik ervan – voor culinaire en cosmetische toepassingen.

Gebruik cosmetische arganolie voor de huid

Cosmetische arganolie werd lange gebruikt door de vrouwen van Marokko. Dit werd vroeger gebruikt als een schoonheidsproduct dat vele toepassingen had, o.a. voor de huid, nagels en haren. Onderzoekers die de eigenschappen van de Arganolie hebben bestudeerd, bevelen haar cosmetische voordelen inderdaad ten zeerste aan.

Met de combinatie van wetenschappelijke expertise en traditionele waarden, is er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor huidverzorging opengegaan. De Arganplant heeft onderdelen die niet alleen gunstig zijn voor de huid, maar ook nuttig voor het milieu, want het wordt geproduceerd op een duurzame en eerlijke wijze.

Arganolie: Voeding voor de huid

Argan olie wordt beschouwd als voedsel voor de huid. De huid, net als alle andere delen van het lichaam, heeeft voeding nodig om gezond te blijven. Vanwege de belasting van het milieu, alsook andere interne factoren, kan de huid voedingsstoffen worden ontnomen die optimaal zijn. Dit kan leiden tot vroegtijdige veroudering, beschadiging van de huid en acne.

Waarom moet je arganolie proberen

Als je tal van acne producten hebt geprobeerd en je hebt nog geen gechikt middel gevonden voor jou, dan moet je arganolie proberen. In tegenstelling tot acne-producten die de huid uitdrogen, heeft arganolie gunstige hydraterende eigenschappen. Terzelfder tijd is het geschikt voor alle soorten huid en het verstopt de poriën niet, zolang je ervoor zorgt dat je de juiste hoeveelheid olie gebruikt. Natuurlijk moet je altijd onthouden om met jouw arts te praten elke keer voordat je een nieuw product probeert.
Je kan gebruik maken van arganolie als basis voor jouw dagelijkse make-up, maar de meeste mensen gebruiken het liever ’s nachts, vlak voor het naar bed gaan voor intense miniaturisatie.
Argan olie kan een beetje zwaarder doorwegen op de portefueille, maar met haar prachtige resultaten kan je er zeker van zijn da het de hype zeker waard is.

Mobiele versie afsluiten