Op de juiste manier reinigen met acne

Vrouw Met Gave Gezicht

Er zijn inderdaad een heleboel manieren om ons gezicht te reinigen. Verschillende media worden gebruikt om ons te informeren en zelfs te onderwijzen over deze kwestie. Daarom is het verstandig om echt goede vragen over uw huidreinigingsmiddel te stellen. Vooral als uw huidtype zeer waarschijnlijk het soort is dat gemakkelijk acne ontwikkelt. Krijg antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot het reinigen van de huid.

Een reinigingsmiddel kiezen

Er moeten veel factoren worden overwogen wanneer we praten over het kiezen van het juiste reinigingsmiddel. Salicylzuur reinigingsmiddelen zijn het beste voor degenen die gemakkelijk acne uitbarstingen hebben. Benzyl peroxide reinigingsmiddelen aan de andere kant worden aanbevolen voor mensen die gemakkelijk ontstekingen hebben. Dit reinigingsmiddel vermindert de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne. In het geval u momenteel een acne behandeling gebruikt, is een mild reinigingsmiddel aan te raden.

En zeep?

Er is zeep verkrijgbaar op de markt die licht genoeg is om te worden gebruikt als reinigingsmiddel. Er zijn ook ingezeepte reinigingsmiddelen. Als u het type bent die graag gebruik maakt van dit soort schoonheidsregime, hoeft u slechts een paar factoren te overwegen. U dient ervoor te zorgen dat de zeep die u van plan bent te gebruiken noch een anti-bacteriële noch een geurende body zeep is. Dit soort zepen hebben meestal ingrediënten die uw huid uitdrogen. Zij kunnen ook ingrediënten bevatten die kunnen leiden tot irritatie van de huid vooral omdat de huid in ons gezicht gevoeliger is.

Hoe vaak moet ik mijn gezicht wassen?

Het ideale aantal zuiveringen voor een gezicht is slechts twee keer per dag. Onze huid produceert natuurlijke olie die het gehydrateerd houdt. We moeten toestaan dat deze natuurlijke factoren uitkomen, zodat onze huid ervan kan profiteren. Hoewel olie-laag controles zeer verkoopbaar zijn in de markt, moeten ze met mate gebruikt worden. Wanneer u dan uw gezicht reinigt, kan dit leiden tot uitdrogen en zelfs irritatie.

De ideale tijd van de dag om uw gezicht te reinigen is in de ochtend en vlak voor het slapengaan. Hiermee kunt u vuil, overtollige olie en make-up verwijderen. Dit is gewoon het ideale of aanbevolen aantal zuiveringen. Maar U kunt eigenlijk ook uw gezicht van tijd tot tijd reinigen zolang u uw huid ruimte geeft om te ademen en natuurlijke olie te produceren. Reinigen van tijd tot tijd is ook aan te raden als er klier-onregelmatigheden ontstaan zoals overmatig zweten.

Het kiezen van het juiste reinigingsmiddel

We moeten niet vergeten dat de meest gevoelige delen van onze huid te vinden zijn in ons gezicht en onze hals. Probeer zo goed als u kan om geen gegeurde body wash te gebruiken omdat dit uw huid kan irriteren. Noncomedogenicshe of zachte gezichtsreiniger is altijd een veilige optie voor de gevoelige huid. Deze producten verminderen uw risico in het krijgen van acne problemen.

Raadpleeg uw arts

Het is altijd het beste een deskundigen te raadplegen. Dermatologen zijn altijd voordelig voor u en uw huid. Aarzel nooit een deskundige te raadplegen en vraag uw arts ook over welk product bij uw huid past. Geloof niet allen in advertenties. Het aanschaffen van de verkeerde producten kan alleen maar leiden tot meer huidproblemen.

Verzorg uw huid

Een regelmatig en nauwkeurige huidverzorgingspraktijk is de optimale manier om u ontdoen van acne. Het is een goede preventie en kan ook dienen als een goede kuur. Reiniging, scrubben en hydrateren zijn de beste manieren om uw huid gezond te houden. Wanneer u andere huid behandelingen wilt toepassen, zorg er dan voor dat het op aanbeveling van een dermatoloog is.

Constante zuivering is niet gezond. Blijf bij het ideaal. Onze huid heeft natuurlijke olie nodig en dus afzien van het wassen van tijd tot tijd kan geen kwaad. Wanneer u dit wel doet, kan dit, in plaats van het voorkomen van acne zelfs leiden tot acne zelf. Uw huid reinigen in de ochtend en voor het slapengaan is goed genoeg om uw huid gezond te houden. Nooit over-schoon.

Mobiele versie afsluiten